Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Video: Αποδοκιμάστηκε από πολίτες στον Άγιο Νικόλαο ο Γ. Πλακιωτάκης βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ

Αποδοκιμάστηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας από πολίτες ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης, που επέλεξε να πιει   παρέα με ξενοδόχους τον καφέ του σε καφετέρεια στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, 50 μέτρα από την υπό κατάληψη αντιπεριφέρεια Λασιθίου.
Αμέσως πολίτες που βρισκόταν στην πλατεία και πολίτες από την κατάληψη της αντιπεριφέρειας έσπευσαν και εξέφρασαν την αποδοκιμασία toyw για τη στάση του βουλευτή που ψήφισε το νέο μνημόνιο . Ο βουλευτής φυγαδεύτηκε από τη συνοδεία  με το βουλευτικό αυτοκίνητο μέσα από τον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου.


1 σχόλιο:

  1. Ερώτημα:

    Ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε προδότες και πατριώτες που υποδηλώνει η έκφραση τυφλής αγανάκτησης και οι λεκτικές επιθέσεις ρίχνουν την κοινωνία στο ίδιο το χαμηλό επίπεδο που μας έχουν φέρει ανεπαρκείς πολιτικοί των τελευταίων 30 χρόνων ή όχι;

    Θα αλλάξουμε την κοινωνία με αλληλέγγυα (δηλαδή ενωτική) λογική όταν ταυτόχρονα καλλιεγούμε εμφυλιοπολεμικό κλίμα; Κάποια ριζοσπαστικοποιημένα μικρά κομμάτια της αριστεράς μπορεί και να μην παραδέχονται άλλο τρόπο, αλλά έτσι είναι;

    Το δύσκολο είναι ο μετασχηματισμός της αγανάκτησης σε προτάσεις και η προσωπική αλλαγή του καθενός μας. Η αλλαγή μέσω μαζικοποίησης έχει περιορισμένη επαλήθευση ιστορικά. Η εσωτερική επανάσταση του κάθε ενός ξεχωριστά και η αλληλεγγύη στον διπλανό μας είναι το προαπαιτούμενο και όχι η μαζικοποίηση που πολλές φορές οδηγεί στην οχλοκρατία και την ασυδοσία.

    Γιατί εμείς ως πρόσωπα ψηφίζουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

    Αυτά προς το παρόν.

    Α.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή